Tele-Data

Øverbygd Elektro AS er en av de ledende installatører innen tele- og data i Troms. Firmaet startet allerede i 1991 med fiberoptiske installasjoner, og er i dag en av de større leverandører av fiberoptisk kabling til Forsvaret, Forsvarsbygg, FLO/IKT, Bredbåndsfylket og nærliggende kommuner i Troms.Firmaet har alt av nødvendig maskiner, instrumenter og verktøy for å kunne utføre alle operasjoner på både singel- og multimodus fiberkabler, og våre dyktige montører har erfaring i alt fra tunneler og sjøfiber, til enkle fiberuttak ved kontorpulten.

Øverbygd Elektro AS er forhandler av nettverks-elektronikk, og er gjerne behjelpelig med å skaffe routere, switcher eller mediaconvertere til konkurransedyktige priser direkte fra importør. Videre har vi via vårt brede nettverk også meget gode avtaler på fiberoptiske patchesnorer og pigtails - ta kontakt - du vil bli positivt overrasket. Vi har også kompetanse innen prosjektering av nettverk og står gjerne til tjeneste for råd og veiledning innen kabling/systemer.Øverbygd Elektro AS er registrert hos:


Alle som skal installere og vedlikeholde tele, radioutstyr, offentlige og private ekomnett og terminalutstyr må være autorisert av PT. www.npt.no